COTHEN, Toon van Dijkstraat 4

€ 400.000,00 kosten koper

Verkocht

Direct door naar de omschrijving

COTHEN, Toon van Dijkstraat 4

€ 400.000,00 kosten koper

COTHEN, LANDELIJK WONEN AAN DE KROMME RIJN

Wonen in stijl, te midden van groen in een sfeervolle en jonge wijk, dat kan in deze fraaie en uitgebouwde EENGEZINSWONING met houten BERGING en een heerlijke onderhoudsvriendelijke ACHTERTUIN op het oosten met achterom. Deze fijne woning aan de Toon van Dijkstraat staat garant voor comfortabel wonen in een authentieke stijl met veel lichtinval en beschikt over vloerverwarming op de begane grond, een hoge isolatiewaarde en energielabel A. Dit alles zorgt voor optimaal woongenot.

Rustige en kindvriendelijke ligging in de ruim opgezette jonge woonwijk ‘De Kamp’ welke overvloeit in de natuurlijke zone met de Kromme Rijn. Bomen, groenperken en waterpartijen geven de buurt een natuurlijk aanzien. In de groene ruimte is een kinderspeelplaats gecreëerd. Kinderen hebben hierdoor volop ruimte om te spelen.

Het dorp Cothen heeft prima voorzieningen op het gebied van winkels, zorg en scholen. Ook heeft Cothen een actief (sport)verenigingsleven en is het goed te bereiken met de auto door de N229 verbindingsweg tussen Bunnik en Wijk bij Duurstede en het openbaar vervoer richting Utrecht.

ALGEMEEN:
Inhoud woning: ca. 407 m3.
Woonoppervlakte: 112 m².
Oppervlakte berging: 5 m²
Perceelsoppervlakte: 116 m².
Bouwjaar: ca. 2015.

INDELING
Begane grond:
Entree, ontvangsthal met meterkast (7 groepen) en moderne toiletruimte v.v. hangend closet en hardstenen fonteintje, fraaie trapopgang naar de 1e verdieping. Aan de voorzijde van de woning is de halfopen keuken gesitueerd met moderne hoekopstelling, natuursteen werkblad, hoge kastenwand en de volgende inbouwapparatuur: 5 pits gaskookplaat, rvs afzuigschouw, vaatwasser, koelkast, vriezer en combi-oven. Aan aan de achterzijde van de woning bevindt zich de 1,20 uitgebouwde tuingerichte woonkamer met trapkast en openslaande deuren naar de tuin. De gehele begane grond is voorzien van een mooie plavuizenvloer met vloerverwarming.

De onderhoudsvriendelijke en zonnige achtertuin is gelegen op het oosten en heeft een groot zonneterras, tuinverlichting, houten berging, overkapping en achterom.

1e verdieping:
Ruime overloop, 1 zeer royale slaapkamer (opp. ca. 15 m²) aan de achterzijde v.v. inloopgarderobe, ruime 2e slaapkamer aan de voorzijde van ca. 9 m². De moderne badkamer van circa 5 m² is ingericht met een douchecabine, wastafelmeubel, badkamerkast en 2e hangend toilet. Deze verdieping is v.v. een mooie pvc vloer.

2e verdieping:
Royale overloop met vlizotrap naar bergvliering, betegelde wasmachine-/technische ruimte met aanrecht v.v. spoelbak, CV-combiketel en mechanische afzuigunit, royale en lichte slaapkamer aan de voorzijde met dakkapel en veel praktische kastruimte en bergruimte achter de knieschotten, 4e kamer (thans zonder daglicht) met eveneens bergruimte (met schuifdeurtjes) achter de knieschotten. Ook deze verdieping is v.v. een fraaie pvc vloer.

EXTRA INFORMATIE:
• Energielabel A.
• CV-gas, combiketel (Atag d.d. 2015);
• Buitenschilderwerk d.d. 2022;
• Gehele begane grond v.v. plavuizenvloer met vloerverwarming;
• 1.20 meter uitgebouwd aan de achterzijde.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is De Gier Makelaars niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.
  • Woonplaats: COTHEN
  • Straatnaam: Toon van Dijkstraat
  • Huisnummer: 4
  • Postcode: 3945 HG
  • Beschikbaarheid: Verkocht
  • Type woning: tussenwoning
  • Aantal kamers: 5
Woonoppervlakte: 112 m²
Inhoud: 407 m³
Vraagprijs: € 400.000,00
Koopconditie: kosten koper
Download brochure Meer informatie aanvragen