ODIJK, Zeisterweg 82

€ 595.000,00 kosten koper

Direct door naar de omschrijving

ODIJK, Zeisterweg 82

€ 595.000,00 kosten koper

Aan de mooie Zeisterweg ligt deze keurig onderhouden TWEE-ONDER-EEN-KAPWONING met aangebouwde GARAGE v.v. oprit en gelegen op een perceel van 195 m². De woning heeft een zonnige voor- en achtertuin, waarvan de laatste heerlijk op het zuidoosten is gesitueerd.

Deze woning is van de 1e bewoners, die er nog steeds met plezier en zorg in wonen. Zo is er recentelijk nog keuken inbouwapparatuur vervangen, is het buitenschilderwerk 2 jaar geleden uitgevoerd, zijn er onlangs 9 zonnepanelen geplaatst evenals een nieuw elektrisch zonnescherm aan de tuinzijde en is er airconditioning (met verwarmfunctie) in de hoofdslaapkamer aangebracht.

De woning heeft een woonoppervlakte van 142 m² (inclusief oppervlakte aangebouwde garage) en beschikt over een L-vormige woonkamer met een straatgerichte zithoek v.v. een erker, een halfopen keuken aan de achterzijde van de woning, 3 slaapkamers op de 1e verdieping, een nette badkamer en mogelijkheid voor extra kamer(s) op de 2e verdieping.

De aangebouwde stenen garage is v.v. een kanteldeur met loopdeur aan de voorzijde, een uitstort gootsteen en een 2e loopdeur aan de achterzijde naar de tuin toe. Voor de garage is een ruime oprit, waar mogelijkheid is voor het aanleggen van een elektrische laadpaal.

Locatie:

Odijk ligt in het midden van het land, vlakbij Utrecht (Science park). De woning ligt centraal in het dorp, op korte afstand van het gezellige dorpscentrum met verschillende winkels en horeca gelegenheden. Eveneens liggen scholen, speeltuinen en sportaccommodaties op loop- en fietsafstand. Zeist (met NS station), Driebergen en Doorn met een scala aan goede middelbare scholen liggen op fietsafstand. Odijk ligt langs de Kromme Rijn en wordt omgeven door prachtige natuur met volop mooie wandel- en fietsroutes. De provinciale weg (N229) is binnen 3 autominuten te bereiken en biedt een snelle aansluiting op de A12, A27 en A28. In de omgeving bevinden zich 3 golfbanen.

Indeling:

Begane grond:
Aan de zijkant van de woning vindt u de overdekte entree, de hal is voorzien van toiletruimte, garderobe, meterkast, trapopgang naar de 1e verdieping en doorgang naar de woonkamer. Lichte en ruime L-vormige woonkamer met erker aan de voorzijde en aan de tuinzijde bevindt zich de halfopen keuken met hoekopstelling v.v. natuursteen werkblad en de volgende inbouwapparatuur: inductiekookplaat (d.d. eind '23) afzuigschouw (d.d. ca. 2021), combi-oven (d.d. ca, 2018), vaatwasser d.d. ca. 2020) en koelkast (d.d. ca. 2022). Vanuit de keuken loopt u zo de zonnige achtertuin in en is ook de garage bereikbaar. De begane grond is v.v. een plavuizenvloer v.v. vloerverwarming en zijn de vensterbanken in marmer uitgevoerd.

1e verdieping:
Overloop, 3 slaapkamers, waarvan er twee aan de voorzijde zijn gesitueerd en 1 grote aan de achterzijde, welke v.v. is van airconditioning. De nette badkamer is uitgerust met een inloopdouche, wastafel, 2e hangend toilet handdoekradiator en aansluitpunten voor wassen en drogen.

2e verdieping:
De zolder is een ruimte met tal van mogelijkheden. Hier kan een extra (slaap)kamer gerealiseerd worden, een riante werkplek en/of de wasruimte op zolder i.p.v. in de badkamer. De CV-combiketel is hier opgesteld en is hier een dakvenster aanwezig en bergruimte.

De tuin:
De zonnige achtertuin is gesitueerd op het zuidoosten. De tuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd, met een groot zonneterras, om altijd lekker in de zon of juist in de schaduw, onder het nieuwe zonnescherm, te kunnen genieten en biedt veel vrijheid en privacy. Geniet samen met vrienden of familie aan tafel of ga lekker loungen op een loungebank, terwijl de kinderen in de tuin spelen.

Parkeren:
Er is parkeergelegenheid op eigen terrein, in de garage en het is mogelijk om vrij te parkeren in de straat.

Bijzonderheden:

- Bouwjaar 1997;
- Perceelsoppervlak 195 m²;
- Woonoppervlakte 142 m² (inclusief oppervlakte aangebouwde garage), inhoud woning 509 m³;
- Verwarming en warm water middels Nefit HR cv-combiketel (d.d. 1997, jaarlijks onderhouden);
- Volledig geïsoleerde woning; dak-, gevel- en vloerisolatie alsmede v.v. dubbele beglazing;
- 9 zonnepanelen geplaatst;
- Keukenapparatuur recentelijk vervangen;
- Buitenschilderwerk d.d. 2022;
- Nieuw elektrisch zonnescherm aan de tuinzijde.
- Airconditioning (met verwarmfunctie) in de hoofdslaapkamer aanwezig.

Dus ben je op zoek naar een goed onderhouden, ruime en lichte woning op een mooie locatie, dan is een bezichtiging zeker de moeite waard.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is De Gier Makelaars niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.
  • Woonplaats: ODIJK
  • Straatnaam: Zeisterweg
  • Huisnummer: 82
  • Postcode: 3984 NM
  • Beschikbaarheid: Beschikbaar
  • Type woning: 2-onder-1-kapwoning
  • Aantal kamers: 5
Woonoppervlakte: 142 m²
Inhoud: 509 m³
Vraagprijs: € 595.000,00
Koopconditie: kosten koper
Download brochure Meer informatie aanvragen