HOUTEN, Graanhoeve 32

€ 449.000,00 kosten koper

Verkocht

Direct door naar de omschrijving

HOUTEN, Graanhoeve 32

€ 449.000,00 kosten koper

Ben je op zoek naar een royale en goed onderhouden tussenwoning gelegen aan een rustige autoluwe straat in een groene woonomgeving?

Dan is deze tussenwoning in wijk De Hoeven wellicht wat je zoekt! Deze geliefde wijk staat bekend om zijn rust en kindvriendelijke omgeving met veel speelgelegenheden voor de kinderen en overvloedige groenvoorzieningen, perfect voor wandelaars en hondenliefhebbers. In de directe nabijheid zijn er meerdere (basis)scholen, kinderdagverblijven en (overdekt) winkelcentrum “Het Rond”, waar je terecht kunt voor alle dagelijkse boodschappen. Maar ook voor een avondje uit ben je aan het juiste adres met een diversiteit aan restaurants, Theater aan de Slinger en bioscoop “CineLounge”. Ook leuk is het Houtense bos “Nieuw Wulven” met het speelbos.

Vanuit deze fijne woning ben je eveneens in 5 minuten bij het NS- en busstation en vandaar uit ben je binnen 7 minuten op het CS Utrecht. Ook fiets je via een van de vele fietspaden o.a. naar het oude centrum van deze historische stad. Met de auto zijn de snelwegen A27 en A12 makkelijk bereikbaar.

De woning heeft een heerlijk vrij uitzicht aan de voorzijde over een, in het groen verscholen fiets-/wandelpad en beschikt over een heerlijke zonnige en onderhoudsvriendelijke achtertuin op het westen.

Kortom: een prachtige, groene en kindvriendelijke locatie met alle denkbare voorzieningen binnen handbereik.

Wij nemen je graag mee door de woning om je alvast een beknopte indruk te geven.

Begane grond:
Bij binnenkomst tref je een ruime hal met plavuizenvloer, een hangend toilet v.v. fonteintje, de meterkast en trapopgang naar de eerste verdieping. De woonkamer, gelegen aan de voorzijde, is lekker licht door de grote raampartij en is v.v. een trapkast, nette laminaatvloer en travertin vensterbanken. De halfopen keuken is uitgerust met een gedateerde keukenopstelling v.v. de volgende losse apparatuur: 4-pits gaskookplaat, afzuigkap en een koelkast.

Vanuit de keuken bereik je de praktische bijkeuken v.v. plavuizenvloer, aansluitpunten voor de was apparatuur en deur naar de achtertuin, welke gelegen is op het westen. De vrijstaande stenen berging, voorzien van elektra, biedt genoeg ruimte voor het stallen van fietsen en het opbergen van tuingereedschap. De tuin is via een achterom bereikbaar.

1e verdieping:
Deze verdieping telt twee slaapkamers en de badkamer. Aan de achterzijde vind je de grootste slaapkamer (oorspronkelijk 2 slaapkamers) v.v. laminaatvloer en garderobekast. De 2e slaapkamer tref je aan de voorzijde. De badkamer is volledig betegeld en beschikt over een ruime inloopdouche, 2e toilet en een wastafel.

2e verdieping:
Via een vaste trap is de tweede verdieping te bereiken. Deze grote open zolderruimte is v.v. de cv-combiketel, een laminaatvloer, dakkapel en is nog naar eigen wens in te delen tot bijvoorbeeld 1 of 2 extra (slaap)kamers.

EXTRA INFO:
- Bouwjaar ca. 1979;
- Woonoppervlakte conform NEN 2580 meetrapport 131 m²;
- Perceeloppervlakte 104 m²;
- Badkamer ca. 10/12 jaar geleden deels vernieuwd;
- Begane grond en de verdiepingen zijn grotendeels v.v. een laminaatvloer;
- Schuurdeur en kozijn in 2022 vervangen;
- Buitenschilderwerk in 2022 uitgevoerd;
- CV-gas combiketel, bouwjaar ca. 2019, merk: Nefit, jaarlijks onderhouden;
- Gedeeltelijk voorzien van dubbele beglazing;
- Elektrisch zonnescherm aan de achterzijde van de woning;
- Voor overige bijzonderheden verwijzen wij naar de digitale lijst van zaken en vragenlijst;
- Aanvaarding in overleg (op korte termijn mogelijk).

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is De Gier Makelaars niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.
  • Woonplaats: HOUTEN
  • Straatnaam: Graanhoeve
  • Huisnummer: 32
  • Postcode: 3992 NK
  • Beschikbaarheid: Verkocht
  • Type woning: tussenwoning
  • Aantal kamers: 4
Woonoppervlakte: 131 m²
Inhoud: 446 m³
Vraagprijs: € 449.000,00
Koopconditie: kosten koper
Download brochure Meer informatie aanvragen