ZOELMOND, Ridderhof 12

€ 420.000,00 kosten koper

Verkocht

Direct door naar de omschrijving

ZOELMOND, Ridderhof 12

€ 420.000,00 kosten koper

Laat je verrassen in deze zeer royale en charmante woning (2003) met energielabel A en gelegen op een prachtige locatie.

Achter deze bijzonder smaakvolle voorgevel gaat zo'n fijn en sfeervol gezinshuis schuil. Dat je hier met plezier kunt wonen en dat de huidige bewoners dat ook doen, voel je direct bij binnenkomst. Het leuke is ook, dat de verkopers zelf maar een paar deuren verderop verhuizen. Dat geeft wel aan hoe prettig zij de buurt ervaren en hier heel graag blijven wonen!

Na de eigendomsoverdracht kun je hier vrijwel gelijk beginnen met genieten, zo zijn recentelijk (in 2022) de keuken, badkamer en toilet vernieuwd en is er op zolder een grote dakkapel geplaatst, waardoor hier 2 mooie slaapkamers zijn gerealiseerd.

Deze in jaren '30 stijl gebouwde woning staat op een van de mooiste en fijnste locaties in een landelijke omgeving aan een rustig pleintje. De Ridderhof is een speels opgezet woonhofje met veel groen en ligt vlakbij Beusichem. Lopend kan je naar de uiterwaarden langs de rivier de Lek. Het winkelaanbod, gezellige terrasjes en restaurants zijn op fietsafstand. Er is in Zoelmond een basisschool. De middelbare scholen vind je in Culemborg, Geldermalsen en Tiel.
De uitvalswegen en de snelweg A2 liggen eveneens op korte afstand.

Het totale woonoppervlak van maar liefst 121 m² is optimaal verdeeld over de drie verdiepingen. De royaal uitgebouwde en heerlijk lichte woonkamer aan de tuinzijde met openslaande deuren, de open eetkeuken aan de straatzijde en de 5 ruime slaapkamers op de verdiepingen zijn bijzonder fijne leefruimtes.

In de keuken kun je koken, eten en gezellig samenzijn met je naasten aan de lange eettafel die hier met gemak past. De luxe keukenopstelling (d.d. 2022) is voorzien van de volgende moderne inbouwapparatuur: koelkast, vriezer, oven, combi-magnetron, Quooker, vaatwasser, inductie-kookplaat en rvs afzuigschouw.

Op de eerste verdieping tref je 3 mooie slaapkamers en een luxe badkamer (d.d. 2022), die is uitgevoerd met een wastafelmeubel v.v. dubbele wastafel, verlichte en verwarmde spiegel, ligbad, douchecabine, 2e hangend toilet, handdoekradiator en elektrische vloerverwarming.

De tweede verdieping is onlangs fraai verbouwd en v.v. een groot kunststof dakkapel, waardoor hier nu 2 leuke slaapkamers gerealiseerd zijn. Op de overloop bevinden zich 2 kasten met daarachter de cv-opstelling en de wasapparatuur. Dus wassen en strijken kun je hier ook.

Zonaanbidders zitten goed in dit huis. Op mooie dagen geniet je de gehele dag in alle rust van de zon. Van de
eerste ochtendzon in de achtertuin tot het laatste straaltje avondzon in de voortuin.

EXTRA INFO:
- Bouwjaar 2003;
- Energielabel A;
- Volledig geïsoleerd;
- Openslaande deuren;
- Nieuwe luxe keuken, badkamer, toilet en dakkapel op zolder (d.d. 2022);
- Parkeren op eigen terrein.

Word jij de nieuwe bewoner van dit verrassende huis? Maak je dan op voor een hoop woonplezier! Je geniet hier van een fantastische leefruimte, van de plek en van de omgeving. Je woont er rustig en toch centraal in het land: een optimale combinatie.
  • Woonplaats: ZOELMOND
  • Straatnaam: Ridderhof
  • Huisnummer: 12
  • Postcode: 4111 LN
  • Beschikbaarheid: Verkocht
  • Type woning: tussenwoning
  • Aantal kamers: 6
Woonoppervlakte: 121 m²
Inhoud: 410 m³
Vraagprijs: € 420.000,00
Koopconditie: kosten koper
Download brochure Meer informatie aanvragen