UTRECHT, Rauwenhofflaan 22

€ 250.000,00 kosten koper

Verkocht

Direct door naar de omschrijving

UTRECHT, Rauwenhofflaan 22

€ 250.000,00 kosten koper

Welkom in dit leuke, echter nog te moderniseren 2-KAMER APPARTEMENT op de 1e verdieping met zonnig BALKON en BERGING op de begane grond.

OMGEVING:
Dit appartementencomplex bevindt zich aan de rand van de geliefde wijk Tuindorp. De ligging is écht ideaal. Zo fiets je in tien minuten naar het centrum en in vijf minuten naar de gezellige buurt Wittevrouwen, waar u tal van leuke winkeltjes en restaurantjes vindt. Om de hoek is het mooie Griftpark gesitueerd, waar je heerlijk kunt relaxen of bijvoorbeeld kunt genieten van een hapje en drankje. De bereikbaarheid is zeer goed. In een paar minuten ben je op de snelweg. Er is een bushalte op loopafstand van het appartement, evenals het treinstation Overvecht. Het vernieuwde winkelcentrum “De Gaard” ligt tevens op loopafstand. Een ideale plek waar je de dagelijkse boodschappen kunt doen. Je treft hier onder andere de Albert Heijn, de Etos, een kaaswinkel, de visboer en de bakker.

INDELING:
Begane grond:
Afgesloten entree met video-intercom en brievenbussen. Centrale hal met toegang tot de twee liften, het trappenhuis en de bergingen.

Het appartement is gelegen op de eerste verdieping en is bereikbaar via de galerij.

1e verdieping:
Voordeur met inbouwkasten en de meterkast.
Bij binnenkomst kom je eerst in een voorportaal met garderobemogelijkheid. Vervolgens loop je de gang in met meerdere inbouwkasten. Vanuit de gang betreedt je de woon-/eetkamer met een opvallend fijne lichtinval door de grote ramen en openslaande deuren naar balkon. Vanuit de woonkamer heeft u een leuk en ver uitzicht over de straat. Tussen de woon- en slaapkamer, bevinden zich de gedateerde keuken een badkamer. Maar na modernisatie is hier zeker iets heel leuks van te maken. De slaapkamer, te bereiken vanuit de gang, is gelegen aan de kant van de galerij en heeft voldoende ruimte voor een ruim tweepersoonsbed en een kledingkast.

Het balkon heeft een ligging op het zuidoosten en biedt een leuk uitzicht over de straat. U kijkt zowel aan de rechter- als aan de linkerzijde ver weg.

KENMERKEN
- Het appartement dient nog gemoderniseerd te worden.
- Woonoppervlakte ca. 47 m2.
- Oppervlakte balkon ca. 4 m2.
- Inhoud ca 157 m3
- Bouwjaar ca. 1960.
- Warm water middels een huurboiler;
- Verwarming middels blokverwarming;
- Er is een actieve en gezonde Vereniging van Eigenaars aanwezig waar je maandelijks € 332,99 aan betaalt. Dit is inclusief € 50,- voorschot stookkosten;
- Energielabel (volgt zsm).
- Oplevering in overleg.

Kortom: deins je niet terug voor het nodige kluswerk en vind je het juist leuk dit appartement helemaal naar jouw eigen smaak en wens te (laten) verbouwen, kom dan zeker kijken!
  • Woonplaats: UTRECHT
  • Straatnaam: Rauwenhofflaan
  • Huisnummer: 22
  • Postcode: 3571 HG
  • Beschikbaarheid: Verkocht
  • Aantal kamers: 2
Woonoppervlakte: 47 m²
Inhoud: 157 m³
Vraagprijs: € 250.000,00
Koopconditie: kosten koper
Meer informatie aanvragen