WIJK BIJ DUURSTEDE, Peperstraat 42A

€ 440.000,00 kosten koper

Verkocht

Direct door naar de omschrijving

WIJK BIJ DUURSTEDE, Peperstraat 42A

€ 440.000,00 kosten koper

In het hart van de historische en gezellige binnenstad van Wijk bij Duurstede gelegen zeer ROYALE en SFEERVOLLE BOVENWONING met een oppervlakte van ca. 130 m² en een ruim dakterras van ca. 22 m² op de 2e verdieping. Deze in 2020 fraai verbouwde bovenwoning biedt u een perfect uitzicht op het levendige centrum van het gezellige stadje aan de Lek enerzijds en fraai zicht over de prachtige oude daken richting kasteelpark anderzijds. Deze uiterst karakteristieke en sfeervolle woning heeft nog tal van leuke originele details, zoals o.a. paneeldeuren, origineel hang- en sluitwerk, schitterende balkenplafonds, fraaie gebinten en een zichtbare kapconstructie, roede verdelingen in de ramen en glas-in-loodramen boven de voordeur. Het is na een dag hard werken onder het genot van een drankje/hapje enorm genieten van de rust op het royale dakterras. En heb je zin in wat meer reuring, dan loop je zo het levendige centrum in.

ALGEMEEN:
• Bouwjaar ca. 1900;
• Woonoppervlakte ca. 130 m²;
• Oppervlakte dakterras ca. 22 m²;
• Inhoud ca. 479 m³;
• Verwarming en warm water middels CV-combiketel;
• Vloerisolatie, dakisolatie en gedeeltelijk v.v. dubbele beglazing;
• Energielabel: D.

LIGGING:
Het Wijkse hart, met de Markt, een leuke diversiteit aan winkels, gezellige eet- en drinkgelegenheden met terrasjes liggen om de hoek. Vanuit de binnenstad loop je ook zo naar Kasteel Duurstede met zijn parkachtige omgeving. Kom wandelend of fietsend tot rust aan of langs de Lek. Ook de omringende natuur, zoals de Betuwe en Utrechtse Heuvelrug liggen niet ver weg. De centrale ligging van Wijk bij Duurstede, dichtbij Utrecht, Amersfoort en Arnhem maakt dat de bereikbaarheid, zowel met eigen als met openbaar vervoer, prima is.

INDELING:
Begane grond: eigen entree, hal, meterkast en trapopgang;

1e verdieping: ruime overloop v.v. pvc-vloer en moderne toiletruimte (d.d. 2020) v.v. Belgisch hardstenen vloertegels, wandcloset en fonteintje. Vanuit de hal fraaie openslaande deuren naar een gezellige en riante woonkeuken v.v. een houtlook pvc vloer en moderne keukenopstelling (d.d. ca. 2020) v.v. de volgende inbouwapparatuur: vaatwasser, inductiekookplaat, afzuigschouw, Quooker, koel-/vriescombinatie en een combi-oven. Aan de voor-/Peperstraatzijde ligt de riante en sfeervolle woonkamer met schitterend balkenplafond.

2e verdieping: vaste trap vanuit de woonkeuken naar riante slaapverdieping v.v. dakkapel aan de voorzijde en toegang tot groot dakterras aan de achterzijde, luxe badkamer (d.d. 2020) v.v. Belgisch hardstenen vloertegels, douchecabine, 2e toilet, wastafelmeubel met dubbele wastafel en dakvenster, separate wasruimte met aansluitpunten voor wassen en drogen. Deze verdieping kan desgewenst opgesplitst worden in meerdere vertrekken. Bergvliering met cv-gas, combiketel.

Bijzonderheden:
- Gelegen in gezellige winkelstraat alleen toegankelijk voor voetgangers;
- Beperkt actieve VVE, de servicekosten worden nog nader bepaald;
- In 2020 fraai verbouwd met behoud van tal van originele details;
- De woon (1e) verdieping is v.v. airconditioning.
- Voorzien van een riant dakterras op het zuiden van ca. 22 m² op de 2e verdieping met schitterend uitzicht over de binnenstad;
- Alle denkbare voorzieningen zijn binnen handbereik;
- Het appartement maakt deel uit van het beschermde stadsgezicht van Wijk bij Duurstede;
- Om te parkeren in en rond de binnenstad van Wijk bij Duurstede is een parkeervergunning vereist.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is De Gier Makelaars niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.
  • Woonplaats: WIJK BIJ DUURSTEDE
  • Straatnaam: Peperstraat
  • Huisnummer: 42
  • Huisnummer toevoeging: A
  • Postcode: 3961 AT
  • Beschikbaarheid: Verkocht
  • Aantal kamers: 2
Woonoppervlakte: 130 m²
Inhoud: 479 m³
Vraagprijs: € 440.000,00
Koopconditie: kosten koper
Download brochure Meer informatie aanvragen