LANGBROEK, Gerrit Achterbergstraat 77

€ 449.000,00 kosten koper

Verkocht

Direct door naar de omschrijving

LANGBROEK, Gerrit Achterbergstraat 77

€ 449.000,00 kosten koper

Een hele fijne, instapklare EINDWONING in een rustige en kindvriendelijke woonomgeving.

Ben je op zoek naar een rustige plek om te wonen en loop je graag de deur uit voor een wandeling over een van de vele wandelroutes die Langbroek te bieden heeft, dan is dit je kans. Deze woning is gelegen aan een autoluwe straat in een moderne nieuwbouwwijk. De rustige ligging, ruim voldoende parkeergelegenheid en de diverse speeltuintjes maakt het een fijne woonwijk voor o.a. gezinnen met kinderen. Het unieke aan deze locatie is ook dat je binnen enkele wandelminuten geniet van de rust en natuur.

Langbroek is een fijn dorp om te wonen. Centraal gelegen in Midden-Nederland en met de auto op circa 20 minuten vanaf Utrecht. In Langbroek zijn alle basisvoorzieningen beschikbaar. Buurtsupermarkt, kapper, bouwmarkt, restaurant/café, snackbar, meerdere speeltuinen, peuterspeelzaal en een tweetal basisscholen. Er is in Langbroek een actieve sportvereniging te vinden waar je terecht kunt om te voetballen, volleyballen, gymnastiek of te tennissen.
De omliggende dorpen zoals Doorn en Wijk bij Duurstede, met uitgebreidere voorzieningen, zijn goed bereikbaar. In het buitengebied van Langbroek staan tientallen prachtige kastelen en landgoederen en er zijn volop wandel- en fietspaden. Een mooie kans in een prachtige omgeving!

INDELING:
Begane grond:
Entree, hal met meterkast, trapopgang en moderne toiletruimte, sfeervolle tuin gerichte woonkamer met provisiekast en toegang tot de achtertuin, open keuken met moderne opstelling aan twee kanten v.v. de volgende inbouwapparatuur: 5 pits gaskookplaat, RVS afzuigschouw, oven, vaatwasser, koelkast en vriezer. De gehele benedenverdieping is v.v. een fraaie laminaatvloer.

1e verdieping:
Overloop, 3 ruime slaapkamers, waarvan de ouderslaapkamer aan de achterzijde is v.v. een houten kastenwand, nette badkamer v.v. inloopdouche, 2e toilet, wastafelmeubel en vloerverwarming. De verdieping (m.u.v. de badkamer) is eveneens v.v. een laminaatvloer.

2e verdieping:
De vaste trap naar de tweede verdieping geeft toegang tot de riante zolder met dakvenster en bergruimte achter de knieschotten. Tevens bevindt zich op de zolder de opstelplaats voor de CV-combiketel en de aansluitpunten voor de wasmachine en droger. Deze zeer royale zolderruimte is nog geheel naar eigen wens in te vullen. Denk hierbij aan een speelzolder voor de kinderen, een fitness/hobbyruimte of nog 1 of zelfs 2 extra slaapkamers. Deze verdieping is v.v. een nette vinylvloer.

TUIN:
Aan de achterzijde van de woning is een onderhoudsarme tuin aangelegd. In de tuin bevindt zich een houten berging en overkapping, waar je je fietsen, tuingereedschap en bijvoorbeeld de tuinkussens kunt opbergen.
Ook is de tuin bereikbaar via de achterom.

EXTRA INFORMATIE:
- Woonoppervlakte: ca. 118 m2.
- Inhoud woning: ca. 454 m3.
- Bouwjaar 2014.
- Volledig geïsoleerd.
- Energielabel A.
- Autoluwe straat.
- Speeltuin en prachtige wandelroutes om de hoek.
- Ruime zolderverdieping, welke nog heel fijn en praktisch naar eigen wens ingedeeld kan worden.
- Voldoende parkeergelegenheid voor de woning.

Nieuwsgierig geworden naar deze leuke woning? Neem u dan gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak!
  • Woonplaats: LANGBROEK
  • Straatnaam: Gerrit Achterbergstraat
  • Huisnummer: 77
  • Postcode: 3947 ME
  • Beschikbaarheid: Verkocht
  • Type woning: eindwoning
  • Aantal kamers: 4
Woonoppervlakte: 118 m²
Inhoud: 454 m³
Vraagprijs: € 449.000,00
Koopconditie: kosten koper
Download brochure Meer informatie aanvragen