WIJK BIJ DUURSTEDE, Warande 67

€ 447.500,00 kosten koper

Verkocht

Direct door naar de omschrijving

WIJK BIJ DUURSTEDE, Warande 67

€ 447.500,00 kosten koper

Aan een geliefde straat in een rustige, groene en kindvriendelijke woonomgeving gelegen royale twee-onder-een-kapwoning met aangebouwde garage en een heerlijke vrij gelegen tuin met veel privacy. Zeer gunstig gelegen op korte afstand van vele voorzieningen zoals (basis)scholen, winkelcentrum de Horden, openbaar vervoer, parken, het centrum en openbaar vervoer. De woning is gesitueerd op een ruim perceel van 241 m² eigen grond en is voorzien van een royale oprit, aangebouwde garage en een heerlijke, vrije tuin met gazon, fraaie bloemen- en plantenborders en groot zonneterras.

Indeling:
Begane grond: overdekte entree, ontvangsthal, m.k., toiletruimte met hangend toilet en fonteintje, trapopgang naar de verdieping, royale L-vormige woonkamer v.v. een eikenhouten parketvloer, eethoek aan de achterzijde met inbouwkast en eveneens aan de achterzijde de halfopen keuken met kleurrijke hoekopstelling v.v. de volgende inbouwapparatuur: gaskookplaat en afzuigkap, vanuit de keuken toegang tot de achtertuin.

De aangebouwde stenen garage is voorzien van elektra, waterkraan en een stalen garagekanteldeur voorzien van een loopdeur.

1e verdieping:
Overloop, 3 slaapkamers, waarvan 2 grote slaapkamers aan de voorzijde en 1 mooie slaapkamer aan de achterzijde met dakkapel. De overloop en slaapkamers zijn v.v. een nette marmoleum vloer. Ruime badkamer v.v. een dakkapel, ligbad, separate douchecabine, wastafel en 2e hangend toilet.

2e verdieping:
Vaste trap naar grote open zolderruimte met cv-gas, combiketel (Intergas d.d. 2003) en aansluitpunten voor wassen en drogen. Deze ruime verdieping is nog nader in te delen tot 1 of 2 slaapkamers.

Bijzonderheden
- Bouwjaar 1989;
- Woonoppervlak: ca. 114 m²;
- Oppervlakte garage: ca. 18 m²
- Perceelsoppervlakte: 241 m²;
- Dak-, muur- en vloerisolatie en geheel voorzien van dubbele beglazing;
- Verwarming en warm water middels cv-gas-gas combiketel (Intergas d.d. 2003);
- Dakkapel op de 1e verdieping aan de achterzijde;
- Plat dak garage en dakkapel vernieuwd in 2021;
- Buitenschilderwerk uitgevoerd in 2020.

Oplevering: in overleg.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is De Gier Makelaars niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.
  • Woonplaats: WIJK BIJ DUURSTEDE
  • Straatnaam: Warande
  • Huisnummer: 67
  • Postcode: 3961 LC
  • Beschikbaarheid: Verkocht
  • Type woning: 2-onder-1-kapwoning
  • Aantal kamers: 5
Woonoppervlakte: 114 m²
Inhoud: 450 m³
Vraagprijs: € 447.500,00
Koopconditie: kosten koper
Download brochure Meer informatie aanvragen