WIJK BIJ DUURSTEDE, Prins Hendrikweg 3

per maand

Verhuurd

Direct door naar de omschrijving

WIJK BIJ DUURSTEDE, Prins Hendrikweg 3

per maand

In een rustige straat, op loopafstand van de gezellige, historische binnenstad van Wijk bij Duurstede, staat deze onlangs fraai verbouwde en bijzonder sfeervolle HALFVRIJSTAANDE JAREN '30 VILLA met vrijstaande stenen BERGING op een mooi ruim perceel van 436 m².

Vanuit de woning loopt u zo het stiltegebied langs de Kromme Rijn in. Dit ligt slechts op een paar honderd meter afstand evenals het gezellige hart van Wijk bij Duurstede met tal van winkels, supermarkten, restaurants, cafés, terrasjes, het fraaie oude stadhuis, de Markt, Oude Kerk en museum. Ook het Kasteelpark en niet te vergeten de Lekdijk met de molen, Rijn en Lek en het schitterende uitzicht over de rivier, liggen op korte afstand.

INDELING
Begane grond:
Grote voortuin met borders en oprit voor ca. 3 auto’s, alsmede een vrijstaande stenen berging met loopdeur, een elektrisch bedienbare roldeur en vliering. Entree tot de woning, ruime hal met pvc vloer v.v. vloerverwarming, trapopgang, trapkast, luxe hangend toilet met fonteintje, sfeervolle L-vormige woonkamer en suite met erker aan de voorzijde, schouw en fraaie glas-in-lood suitedeuren. In de woonkamer ligt eveneens een mooie pvc vloer met vloerverwarming en zorgen de openslaande deuren aan de achterzijde voor veel licht en uitzicht op de ruim 30 meter diepe en zonnige achtertuin.
Ook in de keuken ligt een pvc vloer met vloerverwarming en is er een luxe nieuwe hoekopstelling geplaatst v.v. rvs spoelbak, 4-pits inductie kookplaat met rvs afzuigschouw, oven, vaatwasser en koel-/vriescombinatie. Vanuit de keuken is de achtertuin te bereiken.

De tuin die maar liefst 31 meter diep is, beschikt over een groot zonneterras, gazon en borders met sierplanten. Een heerlijke privacyvolle tuin om in alle rust van de zon en de natuur te genieten.

1e verdieping:
Ruime overloop v.v. dakkapel en toegang tot de was-/stookruimte, 2 zeer ruime slaapkamers v.v. dakkapel en inbouwkast, riante en luxe badkamer met antracietkleurige plavuizen en grote witte wandtegels, ruime inloopdouche met glazen wand, hangend toilet, wastafelmeubel en handdoekradiator. De 1e verdieping is eveneens v.v. een fraaie pvc vloer.

2e verdieping:
Vaste trap naar royale overloop met dakvenster, 3e (slaap)kamer. Ook op deze verdieping ligt een mooie pvc vloer.

Voorwaarden:
- Huurprijs: € 1.950 per maand excl. verbruik gas, water en elektra + gemeentelijke belastingen.
- Per direct beschikbaar;
- In eerste instantie contractduur van maximaal 24 maanden;
- Waarborgsom: 2 x de maandhuur;
- In de woning is het niet toegestaan om te roken;
- Maximaal 2 huisdieren toegestaan;
- Voorbehoud gunning door verhuurder/eigenaar.

Extra info:
- Verwarming en warm water middels cv-gas, combiketel (Vaillant);
- In de periode 2022/2023 is de gehele woning schitterend verbouwd;
- De Prins Hendrikweg is een rustige en kindvriendelijke straat met veel variatie in bouwstijlen;
- Goede verbinding met Utrecht (ca. 20 km), Zeist/Driebergen (ca. 10 km) en de Rijkswegen A12 en A27. Er is een snelle busverbinding met Utrecht Centraal station.
  • Woonplaats: WIJK BIJ DUURSTEDE
  • Straatnaam: Prins Hendrikweg
  • Huisnummer: 3
  • Postcode: 3962 EK
  • Beschikbaarheid: Verhuurd
  • Type woning: 2-onder-1-kapwoning
  • Aantal kamers: 5
Woonoppervlakte: 125 m²
Inhoud: 500 m³
Huurconditie: per maand
Meer informatie aanvragen